Művésztábor 2017

Művésztábor 2017, Balatonföldvár

4 nap, több mint 20 ember, sok visszatérő barát, festés, festés, festés, festés, festés, jóga, tábortűz (esőben!), rengeteg kávé, sör, pálinka, kevés alvás, remek hangulat, rengeteg röhögés, balaton, nyár, gyönyörű környezet, páratlan kilátás, 4 nap bohém művészélet, szabadság...

( ha a képekre húzod az egeret, feliratokat is láthatsz...  )

Pergola panzióban kávézom, művésztábor, 2017
Balatonföldvári kikötő bejárata, művésztábor, 2017
Balatonföldvári kilátó, művésztábor, 2017
Fall of giants a panzió teraszán, művésztábor, 2017
A Balaton, Balatonföldvárnál, művésztábor, 2017

A kilátó

A kilátóba nem mentem fel. 1500HUF/fő. Ez most komoly, mert viccnek elég durva?!   🙁

A 0. nap

Az idén egy nappal korábban odautaztam Balatonföldvárra. Hogy a terv szerint, a hivatalos első napon érkező kollegák ne érezzenek hiányt, és hogy érezzék a törődést, fényképek tömkelegével láttam el őket messengeren, miközben ők még keményen dolgoztak a munkahelyükön. A képeken volt nyári balatoni tájkép, kikötő, sült hal, kilátó. Küldtem olyat is, amin épp sört iszom, és/vagy olvasok a panzió teraszán (Pergola Panzió), "együttérezve" a fent említettekkel, akik még az irodában tesznek-vesznek, és vélhetőleg a képek miatt nem sok jót kívánnak nekem, és akik gyaníthatóan alig várták a másnapi indulást, már csak azért is, hogy személyesen is kifejezzék, mekkora szemétség volt részemről a rendszeres beszámoló, hogy éppen pont most én mit csinálok a Balaton mellett, miközben ők a munkaidő végét lesik.  😀 😀 😀

Egészségetekre, Pergola panzió, felső terasz, művtábor, 2017

A tábor

A táborban már sok ismerős jött össze. Van akikkel csak itt találkozom, de van szerencsére olyan is, akikkel többször is összefutok rajzklubokban, vagy egyéb rendezvényeken.

A táborozó művészek, művésztábor, 2017

A négy évszak

Az idei táborban két női aktot festettem. Több akt festményemből terveim szerint sorozatot készítek. A sorozat 4 tagból állna, tél, tavasz, nyár és ősz. Ebből megvan már a tél, a tavasz, és az ősz. A nyár még várat magára.

Dolgozom A Tavaszon, Balatonföldvár, művtábor, 2017
Az Ősz, női akt, 40x60, akril, vászon, művésztábor, 2017
Műterem (egy érsze), Balatonföldvár, művésztábor, 2017
A művészek, művésztábor, Balatonföldvár, 2017
A tavasz, női akt, 40x60, akril, vászon, művésztábor, 2017

Ez gyors volt...

Ahhoz képest, hogy az idei tábor már egy nappal hosszabb volt mint az eddigiek, és én még ráadásul rátettem még egy 0. napot is, meglehetősen gyorsan véget ért. Olybá tűnik, mégsem kell egy teljes évet várni a következőre, mert rendhagyó módon, ami remélhetőleg rutinná növi ki magát, a jövő augusztusi mellett már februárban is szervezésre kerül egy művtábor, ugyanott.

Valdorart - Haladó rajztábor

Munka közben, Balatonföldvár, művésztábor, 2017

A tábortűz

Az idei tábortüzet elég izgalmassá tette a szakadó eső. De az, hogy elmaradjon nem igazán volt opció. Szerencsére az eső elvonult és volt bőven száraz fa is, ergo a tábortűz feléledt.

Tábortűz, Balatonföldvár, művésztábor, 2017
Tábortűz 2, Balatonföldvár, művésztábor, 2017
Éhség, Balatonföldvár, művtábor, 2017

Végezetül pedig:

 

Posted in Blog and tagged , , , .

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .